Hoppa till innehåll

Golfmedlemskap

Ett golfmedlemskap ger dig tillgång till en golfklubb och dess faciliteter. Det innebär att du kan spela golf på klubbens bana så mycket du vill, under förutsättning att du följer de regler och riktlinjer som gäller. Du får också tillgång till klubbens övningsområden, såsom driving range och puttinggreen, och kan delta i olika sociala aktiviteter och tävlingar som arrangeras av klubben.

Golfmedlemskap golfbilar

h

Kan man spela golf utan att vara medlem?

Måste jag ha ett golfmedlemskap för att spela golf? Ja, du måste ha ett golfmedlemskap för att kunna spela på golfbanor i Sverige. Däremot måste du inte vara medlem på den banan du spelar på. Det räcker med att ha ett golfmedlemskap och betala greenfee där du vill spela.

Vad kostar ett medlemskap i golf?

Ett golfmedlemskap i Sverige är alltid för en hel säsong. Kostnaden för medlemskapet varierar också beroende på faktorer som klubbens läge, faciliteter och anseende. Det finns olika typer av medlemskap, såsom fullt medlemskap, juniormedlemskap och gästmedlemskap, vilka ger olika nivåer av tillgång och förmåner.

Vilken golfklubb ska jag bli medlem i?

Innan du blir medlem i en golfklubb är det bra att undersöka olika klubbar och jämföra deras medlemskap och faciliteter. Du bör också prata med andra medlemmar och få deras åsikter om klubben. När du har valt en klubb och bestämt dig för ett medlemskap, bör du läsa igenom medlemsvillkoren noggrant för att förstå vad som ingår och vad som förväntas av dig som medlem.

Golfmedlemskap hål med slope

Hitta det billigaste golfmedlemskapet

De billigaste medlemskapen som passar för ditt ändamål. Se lista med det billigaste golfmedlemskapen.

Vatten och green golfbana

Grönt kort online

Här hittar du en guide för dig som vill ta grönt kort online. Det finns flera olika onlinekurser och här är lista på det bästa för grönt kort online.